Tuinman Breda

Rust, ruimte en sfeer creëren door eenvoud. Dat is de kracht van Habro Tuinen hoveniers.

N

Stijlvolle ontwerpen

N

Onbezorgd genieten

N

Meer dan 25 jaar ervaring

Tuinman Breda

divider-2

Bent u op zoek naar een tuinman in Breda of Oosterhout? Omdat u gek bent op een fleurig bloeiende tuin, maar u zelf geen groene vingers heeft? Habro Tuinen geeft uw tuin met plezier een flinke opfrisbeurt. Wilt u een geheel nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Ook dan zijn wij uw vertrouwde partner. Neem contact op voor meer informatie.

De tuinman in de regio Breda en Oosterhout voor kleine klusjes tot grote projecten

divider-2

Een klus in de tuin kan veel omvatten, van kleine klusjes tot grote projecten. De groene vingers van de tuinmannen in de regio Breda zijn graag aan het werk. De hovenier biedt u een stijlvol tuinontwerp, tijdloze tuinaanleg en tuinonderhoud op maat. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd geniet van uw tuin.

Tuinonderhoud op maat

divider-2

Onkruid wieden, bladharken, het gras maaien. Het is maar een kleine greep uit alle werkzaamheden in de tuin. Na oplevering van uw tuin in Breda of Oosterhout kan de tuinman u bijstaan in tuinonderhoud op maat. Dit betekent dat u het hele jaar daar een mooie tuin heeft. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van uw wensen. Het hoveniersbedrijf kan u bijstaan in:

  • Volledig tuinonderhoud op basis van een jaarcontract
  • Losse tuin snoeibeurten
  • Winterklaar maken van tuinen
  • Maaien
  • Onkruid vrijhouden en sierbestratingen

Schakel een echte vakman in voor verbluffend resultaat

Laat u inspireren door een greep uit onze projecten. Wilt u graag een tuinman inschakelen in Breda of Oosterhout? Bel dan naar 076 – 596 2895. Wij zijn u graag van dienst.

Andere bezoekers bekeken ook:

Meer weten over onze diensten?

Geïnteresseerd geraakt in ons?

Neem contact op!

divider-2

Share This